Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen en wil je meer weten? Hieronder hebben wij de belangrijkste vragen verzameld.

Voor hockeyers

Wat is Flexhockey?

Hockeyen waar en wanneer het uitkomt. Flexhockey is de verzameling van al het flexibele hockeyaanbod. Flexibel in vorm, lidmaatschap, tijdstip, competitie en teamsamenstelling. Het is geen vervanging van de reguliere competitie, maar juist een aanvulling daarop. Zo creëren we voor iedereen een passend hockeyaanbod.

Voor wie is Flexhockey?

Voor iedereen die wil hockeyen waar en wanneer het uitkomt, flexibel in vorm en in lidmaatschap. Flexhockey is dus bedoeld voor hockeyers die zich niet willen vastleggen aan een competitie van 22 wedstrijden gedurende een heel seizoen. Ook is Flexhockey bedoeld voor hockeyers die al lid zijn bij een vereniging en bij een andere vereniging willen invallen of trainen of interesse hebben in een andere activiteit die door een vereniging wordt aangeboden.

Welke vormen?

Er zijn al veel verschillende en flexibele vormen van hockeyaanbod. Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die er nu zijn, maar deze lijst kan natuurlijk aangevuld worden met nieuwe activiteiten.

Voor verenigingen

Wat moet ik doen om op de website iets te plaatsen als vereniging?

In het speciale Flexhockey Handboek lees je stap voor stap hoe je aan de slag gaat met flexibel aanbod op jouw vereniging. Hoe creëer je flexibel aanbod? Hoe bepaal je de prijs van de activiteit? En heel praktisch: hoe werkt het platform flexhockey.nl precies? Ook vind je er inspiratie over welke activiteiten je kunt aanbieden en handige tips hoe je jouw aanbod het beste kunt promoten.

Wat zijn de kosten van het plaatsen van aanbod?

Verenigingen kunnen zich gratis registreren op flexhockey.nl en hun aanbod plaatsen.

Wie bepaalt dat - en wat - er geplaatst wordt?

De vereniging mag zelf bepalen welke hockey-activiteit en/of welk lidmaatschap zij plaatsen op dit platform. Ook de prijs van de activiteit of het lidmaatschap wordt door de vereniging zelf bepaald.

Hoe kan de KNHB mij helpen?

Het beste is om eerst de informatie op onze website en het Flexhockey handboek door te nemen. Met deze informatie kun je zelf aan de slag op flexhockey.nl.