HC De Hoeksche Waard

HC De Hoeksche Waard

HC de Hoeksche Waard biedt hockey voor de allerjongsten vanaf 4 jaar, junioren, senioren en veteranen. Daarnaast is er een actieve groep trimhockeyers die geen competitie spelen maar uitsluitend één keer in de week trainen.

Voor alle teams geldt dat het steeds de uitdaging is om met heel veel plezier, met elkaar op het niveau te spelen dat bij het team past en haalbaar is.

Als club zetten we ons in voor een positief sportklimaat, waar een ieder met plezier komt spelen of komt aanmoedigen. Hockey is van oudsher een beleefdheidssport, je gaat respectvol om met je team en clubgenoten, de tegenstander, scheidsrechters en andere mensen op de club. Dit geldt zowel voor spelers als voor ouders van spelers.

Route-informatie

Per auto
Vanaf Rotterdam A29:
richting Zierikzee, afslag 's-Gravendeel. Provincialeweg nr. 217 richting 's-Gravendeel, afslag recreatieoord "Binnenmaas", 2e ingang links.

Vanaf Dordrecht A 16:
afslag 's - Gravendeel, door de kiltunnel (tol) en N 217 volgen richting Oud-Beijerland. Na ongeveer 5 km bij stoplichten linksaf. 2e ingang links.

Openbaar vervoer
Geen goede verbinding direct tot de club, maar mogelijk is het volgende:
Per metro naar Rotterdan/Zuidplein, vandaar per bus (Connexxion) nr 160 of nr. 164 richting Heinenoord en/of Numansdorp, evt. overstappen bij bushalte Heinenoord, in richting Numansdorp, uitstappen bij bushalte Mijnsheerenland/Romeinseweg, vandaar nog ca. 1,5km lopen tot recreatieoord Binnenmaas.